Chalet Renovatie

Chalet renovatie bij bestaande chalets is iets wat wij dagelijks doen. Heeft u reeds een bestaand chalet maar vindt u de uitstraling verouderd of zijn er rotte plekken of andere ouderdomskwalen?
D&G chaletbouw kan u helpen bij de renovatie van uw chalet. Chalet renovatie is een goede oplossing. Door middel van het vervangen van bijvoorbeeld de gevelbekleding of oude kozijnen met mooie houtnerf structuur kunststof kozijnen, wordt uw chalet weer als nieuw. Dit is vaak goedkoper dan een geheel nieuw chalet laten bouwen.

Bij chalet renovatie kunt u uw gasverbruik verminderen door uw vloer-,wand-, of dakisolatie te laten vervangen, wat aanzienlijk kan schelen in de kosten. Mocht u dakisolatie laten vervangen is het wellicht ook een mogelijkheid om te kiezen voor dakpanplaten. Dit geeft een heel andere uitstraling uw chalet. Ook zijn sierluiken in combinatie met nieuwe buiten gevelbekleding een nieuwe uitstraling voor uw chalet.

Als u reeds tevreden bent met de look van uw chalet, maar door verandering in uw leven is de indeling niet meer helemaal wat u wenst? Ook daar is dan renovatie een mooie oplossing voor. Wij kunnen bij u op locatie gewenste aanpassingen doen of nieuwe ideeën opperen die op uw park zijn toegestaan.

Chaletbouw
Chalet renovatie

Hulp nodig bij de renovatie van uw chalet? Neem contact op!

Wat onze klanten over D&G chaletbouw zeggen.

Lees de recenties van onze klanten.