Wij zullen ons even voorstellen.

D&G Chaletbouw BV staat voor een jong en enthousiast bedrijf op het gebied van chaletbouw, recreatie, mantelzorg en de complete verzorging van alles wat er op dat gebied bij komt kijken.

D&G Chaletbouw is een brede onderneming die veel dingen in eigenbeheer (met samenwerkende bedrijven)  kan realiseren. Koopt u bijvoorbeeld een chalet of laat u er één naar uw wens bouwen, Dan begeleiden wij u met het project van A tot Z. Van de bouw en het transport tot de complete verzorging van de kavel. Ook voor een geïsoleerde schuur in dezelfde stijl als het chalet bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze activiteiten bekijkt u eens de pagina diensten.

Wat onderscheidt ons van andere bedrijven op dit gebied:

  • Jonge enthousiaste onderneming wat zich uit in, veel nieuwe ideeën en personeel dat zich voor meer dan 100% voor u inzet.
  • Meegaand met de vernieuwingen op het gebied van chaletbouw.
  • Goede begeleiding van het project, doormiddel van het versturen van foto’s van de vorderingen naar klant als die zich bijvoorbeeld in het buitenland begeeft.
  • Chalet renovatie, een chalet kan op verschillende manieren weer helemaal voldoen aan de gestelde eisen van de huidige- of nieuwe eigenaar. Doormiddel van gevelbekleding vernieuwen, dak/vloer/wand  isolatie verbeteren. Nieuwe dakpanplaten. Of vervanging van enkel glas of kozijnen.