Maatwerk Chaletbouw

Doormiddel van nauwe samenwerking met de tekenaar en andere uitvoerende partijen is voor D&G Chaletbouw maatwerk een van de belangrijkste punten om een goed resultaat af te leveren.

Bij D&G begint Chaletbouw met een goed gesprek aan tafel om ideeën bij  elkaar te brengen. Vervolgens zal er met de architect een tekening naar wens worden gemaakt om de bepaalde ideeën te kunnen vastleggen. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor de reeds bekende modellen zoals een enkel, dubbel of L-vormig model. Zelfs binnen die modellen zijn er tal van mogelijkheden qua indeling, luxe, uitstraling etc. De chalet kan helemaal aan uw wensen worden aangepast.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een veranda, erker of mooie glazen wand, voor meer lichtinval. In deze tijden staat bij D&G isolatie hoog in het vaandel. Wat zich uit in kwalitatief goede kunstof kozijnen en HR ++ glas. Ook vloer,wand en dak isolatie zijn van hoge kwaliteit.

Wij van D&G verzorgen chaletbouw op maat. Daarnaast plaatsen wij uw nieuwe chalet en leggen uw tuin eromheen volledig aan.

Kortom, bij ons is chaletbouw creativiteit en kwaliteit.

Wat onze klanten over D&G chaletbouw zeggen.

Lees de recenties van onze klanten.