Maatwerk Chaletbouw

Doormiddel van nauwe samenwerking met de tekenaar en andere uitvoerende partijen is voor D&G Chaletbouw maatwerk een van de belangrijkste punten om een goed resultaat af te leveren.

Bij ons begint het bouwen van een chalet met een goed gesprek aan tafel om ideeën bij  elkaar te brengen. Vervolgens zal er met de architect een tekening naar wens worden gemaakt om de bepaalde ideeën te kunnen vastleggen. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor de reeds bekende modellen zoals een enkel, dubbel of L-vormig model. Zelfs binnen die modellen zijn er tal van mogelijkheden qua indeling, luxe, uitstraling etc. De chalet kan helemaal aan uw wensen worden aangepast.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een veranda, erker of mooie glazen wand, voor meer lichtinval. In deze tijden staat bij D&G Chaletbouw isolatie hoog in het vaandel. Wat zich uit in kwalitatief goede kunstof kozijnen en HR ++ glas. Ook vloer,wand en dak isolatie zijn van hoge kwaliteit.

Wij van D&G Chaletbouw verzorgen chaletbouw op maat. Daarnaast plaatsen wij uw nieuwe chalet en leggen uw tuin eromheen volledig aan. Kortom, bij ons is chaletbouw creativiteit en kwaliteit.

Wat onze klanten over D&G Chaletbouw zeggen

Lees de recenties van onze klanten.

Rob en Marjan van den Berg

Vanaf het eerste contact met D&G, in de persoon van Dirk Jan, zijn we erg tevreden over de bouw van ons chalet waarin we inmiddels met veel plezier wonen.

We zijn tevreden over:
* Het met de bouwer komen tot een concept wat aan al onze wensen voldeed
* De bouw verliep vlot, er werd door alle medewerkers hard gewerkt
* We voelden ons altijd welkom in de hal in Veenendaal tijdens de bouw
* Er werd altijd tijd gemaakt om mee te denken met ons als toekomstige bewoners
* De bouwer kwam tussentijds ook met nieuwe ideeën om de ruimte optimaal te kunnen benutten

We kijken terug op een plezierige samenwerking met Dirk Jan en zijn team.

H. Kieft

D&G Chaletbouw heeft prachtig werk geleverd en ons vakantiechalet uit de jaren 60, omgetoverd tot een modern ogend en van alles voorziene woning. Afwerking is top en de communicatie met hen is naar grote tevredenheid verlopen. Een echte aanrader voor renovatie van uw vakantiehuis.

Familie Dijkstra

D&G Chaletbouw heeft uitstekend maatwerk geleverd. De oplevering vond plaats één week voor de afgesproken datum. De deskundige adviezen en materiaalkeuze zijn door ons zeer op prijs gesteld. Het eindresultaat heeft onze verwachting overtroffen. Kortom, een team waar we op konden bouwen.!

Familie Dijkstra